Danielle
  • Fysiotherapeut  
  • Revalidatie   
  • Shockwave therapie 

Daniëlle

Wie ben ik en welke studies heb ik gedaan? 
Ik ben Daniëlle Bakker en sinds begin 2021 fysiotherapeut bij Fysio-Brielle. In 2014 heb ik mijn baan in de communicatie branche opgezegd en ben ik de opleiding tot fysiotherapeut gaan volgen. Een beslissing waar ik nog elke dag zo blij mee ben! Ik hou ervan om met mensen te werken en met sport en bewegen bezig te zijn. 
Naast mijn werk hou ik veel van sporten, met name van hardlopen, wandelen, tennis en yoga. Ik ben moeder van 3 jongens dus mijn dagen zitten vol met energie. Door te sporten en de natuur in te gaan probeer ik balans te houden. 

Welke klachten zie ik voornamelijk?
In de praktijk zie ik met name patiënten met muscelosceletale klachten. In de toekomst wil ik me gaan specialiseren maar in welke richting weet ik nog niet. Ik vind nog zoveel leuk aan mijn vak zoals het nu is, de specialisatie die bij me past komt vanzelf op mijn pad.
 
Wat vind ik zo leuk aan mijn vak? 
Beweging is zo belangrijk, zowel preventief als bij chronische ziekten als in het herstel na een operatie of blessure. Nadat ik met de patiënt samen op zoek ga naar de oorzaak van het probleem stellen we een doel om naartoe te werken. De weg naar dit doel en het doel bereiken is zo’n mooi onderdeel van mijn werk. Het belang van preventief bezig zijn met beweging neem ik ook mee in de behandeling, dit zorgt ervoor dat je je fit blijft voelen en verkleint de kans op een recidief. 

Heb je klachten aan het bewegingsapparaat? Dan help ik je graag. Tot in de praktijk!  

Aanwezig op

  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag 

BIG registratie

BIG registratie nummer: 19923710604
AGB code: 04244412