Bekijk hieronder al onze nieuwsberichten

04 dec
Zorgcontracten 2024

Onze praktijk heeft geen contracten meer met alle zorgverzekeraars in Nederland. Het is voor ons niet verenigbaar dat de zorgverzekeraars steeds meer invloed willen uitoefenen op de fysiotherapie. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om voor 2024 een aantal contracten met zorgverzekeraars niet te verlengen. Wat betekent dit voor u? En wat kunt u doen?

01 sep
Maak kennis met onze stagiaire Eva

Vanaf 11 september 2023 zullen jullie een nieuw gezicht zien in de praktijk. Eva komt stage lopen en stelt zich graag aan jullie voor.

briellenaer fysio-brielle
07 aug
Stuk in de Briellenaer: Sta op en beweeg!

In juli 2023 stonden we met een stuk in de 45e editie van de Briellenaer. In dit artikel schreef Desi over het onderwerp ‘bewegen’.

ice pack fysio brielle
23 jun
Moet je koelen bij een acute blessure, of niet?

Iemand gaat door zijn enkel en het eerste wat we doen is koelen. Er wordt een ice pack gehaald of iemand komt aanrennen met coldspray. Maar doen we hier goed aan, of is het een gewoonte geworden? Je raadt het antwoord al: het is een gewoonte geworden die niet altijd goed blijkt te zijn. In deze blog vertellen we waarom het vroeger wel werd toegepast en waarom het nu wordt afgeraden. Maar ook wat je wel zou kunnen doen bij acute blessures.

18 mei
Nieuwe collega gezocht!

Fysio-Brielle groeit en daarom zijn we op zoek naar een leuke nieuwe collega die ons team kan komen versterken.
Dus ben jij degene die we zoeken? Wij horen het graag!

hoofdpijn, nekpijn en/of TMD. Liesbeth van der Pluijm, Fysio-Brielle
05 mrt
Liesbeth volgde een opleiding over hoofdpijn, nekpijn en problematiek van het kauwstelsel

Liesbeth volgde een opleiding over hoofdpijn, nekpijn en problematiek van het kauwstelsel. Bent u benieuwd naar de inhoud van deze opleiding? Liesbeth vertelt u graag meer!