| Over ons

Fysio-Brielle

Een fysiotherapiepraktijk gelegen net buiten de stadswallen van de mooie karakteristieke vestingstad ‘Brielle’. In 2020 veranderde Fysio-Feenstra in Fysio-Brielle en werd 35 jaar aan ervaring en vakmanschap, in een nieuw jasje gestoken. Een naam en huisstijl die de trots voor Brielle uitstraalt.

Fysio-Brielle staat voor een moderne, innovatieve en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk, die er naar streeft om kwalitatief zo goed mogelijke zorg aan te bieden, aan een zo breed mogelijke doelgroep.

Dit doen we door binnen de praktijk verschillende specialisaties te bundelen, maar ook door multidisciplinair samen te werken met bijvoorbeeld huisartsen, specialisten, andere disciplines en sportverenigingen

Onze visie

Fysio-Brielle staat voor een moderne, innovatieve en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk, die er naar streeft om kwalitatief zo goed mogelijke zorg aan te bieden, aan een zo breed mogelijke doelgroep. Dit doen we door binnen de praktijk verschillende specialisaties te bundelen, maar ook door multidisciplinair samen te werken met bijvoorbeeld huisartsen, specialisten, andere disciplines en sportverenigingen

Onze fysiotherapeuten geloven in de kracht en het aanpassingsvermogen van het menselijk lichaam. Daarom staan wij voor een actieve werkwijze, waarbij u wordt gestimuleerd om zelf actief aan de slag te gaan met verschillende factoren die een rol spelen binnen het gezondheidsprobleem. Wij hopen er samen met u aan te werken, dat u dat vertrouwen ook weer terug krijgt in uw eigen lichaam.

Nascholing en innovatie

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen, vinden wij nascholing en innovatie erg belangrijk. Zo kunnen we mee met de veranderingen binnen de zorg, maar ook met de veranderingen in de huidige maatschappij.

Zorg op maat

Bij Fysio-Brielle willen we zorg aan bieden in een persoonlijke omgeving. We vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd voelt bij ons toegankelijke team, maar ook in de huiselijke sfeer van de praktijk.

Focus op preventie

U staat centraal en samen zoeken we naar het beste behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke hulpvraag. Er wordt, naast het ontstaan van de klacht, ook gekeken naar de oorzaak van het probleem zodat terugkeer van de klacht kan worden voorkomen.

"Zorg bieden doe je met elkaar"