| Gezond Leefstijlcoaching

Gezond Leefstijlcoaching

Gezond Leefstijlcoaching bij Fysio-Brielle
Iedere woensdag is Ruben aanwezig in onze praktijk. Ruben is leefstijlcoach bij Gezond Leefstijlcoaching en helpt mensen bij het behalen van een gezondere leefstijl. Dit doet hij aan de hand van het CooL programma, waarbij mensen twee jaar lang begeleid worden bij het gezonder worden. Het programma wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Ruben helpt u bij het opstellen en behalen van uw doelen op het gebied van leefstijl. Hiervoor gaat hij met u in gesprek en helpt hij meedenken over de obstakels die u tegenkomt in het dagelijks leven.

Ruben

Wanneer naar een leefstijlcoach?
Een leefstijlcoach is iets voor u wanneer u blijvend een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen. Daarbij focust de coach zich op gezond eten, voldoende bewegen en op tijd ontspannen en uw rust pakken. Afhankelijk van welke obstakels u ervaart, werkt een leefstijlcoach samen met u aan onder andere uw motivatie, uw valkuilen, het vergroten van uw wilskracht, het veranderen van oude gewoontes en het voorkomen van terugval. Op die manier coacht een leefstijlcoach u stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar u zichzelf goed bij voelt, die bij u past en voor u werkt. Eloïse biedt het CooL-programma aan, wat een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is. Hiervoor is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Kijk op de website (link: https://gezondleefstijlcoaching.nl/aanbod/cool-programma/)  van Gezond Leefstijlcoaching voor de voorwaarden.

Gezond Leefstijlcoaching
Gezond Leefstijlcoaching is opgericht met één gezamenlijk doel: Nederland en haar bewoners gezonder maken. Dit doen wij door onze enthousiaste en betrokken leefstijlcoaches de ruimte te geven om te doen waar zij goed in zijn; mensen helpen. Dagelijks zet iedere leefstijlcoach zich in om mensen te helpen bij het vinden van hun route. Een route naar een gezonder leven. Een gezonder leven met minder stress en pijn en met meer geluk en zelfvertrouwen. Dit draagt bij aan een hogere kwaliteit van leven.

Meer informatie vindt u op www.gezondleefstijlcoaching.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ze bereiken via 088-1180523 of via info@gezondleefstijlcoaching.nl.