| Podotherapie Rondom

Podotherapie Rondom

Rondom Podotherapeut bij Fysio-Brielle

Iedere woensdag is Margo aanwezig in onze praktijk. Margo werkt als podotherapeut voor Rondom podotherapeuten en is gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan voeten en enkels, en de daaruit voortvloeiende been-, en rugklachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Margo doet uitgebreid onderzoek en zoekt samen met u naar een geschikte oplossing. Dit kan bijvoorbeeld middels adviezen, een op maat gemaakte podotherapeutische zool, een orthese of taping.

Margo Rondom Podotherapeuten

Wanneer naar de podotherapeut?
U kunt bij de podotherapeut terecht voor meer dan alleen voetklachten. Ook wanneer u last hebt van uw tenen, nagels, enkels, knieën, heupen of rug. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen, een afwijkende voetstand of een verkeerd looppatroon. Hierdoor kunnen weer andere klachten in andere delen van het lichaam ontstaan, zoals overbelasting van een spier of gewricht.

De podotherapeut is direct toegankelijk en er is dus geen verwijsbrief nodig. Vraag bij uw zorgverzekering na of u in aanmerking komt voor vergoeding uit de aanvullende verzekering.  

Rondom Podotherapeuten
RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS), podotherapeut-MSU echografisten (BHS) en podotherapeut-bewegingswetenschappers (MSc) dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, zowel door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen, als door organisatorisch talent te onderkennen.

Meer informatie vindt u op www.rondompodotherapeuten.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u ze bereiken via 088-1180500